+386 2 754 02 00

POLETNE DELOVNOTERAPEVTSKE AKTIVNOSTI

Letošnje poletne delovnoterapevtske aktivnosti so bile na temo »Havajskega poletja«. V ta namen so uporabniki izdelovali okrasne havajske ogrlice iz rožic, havajske lasne obroče in lasnice ter havajske grilande. Pisano smo okrasili stekleničke za koktajle, izdelali barvne okrasne dežnike za slamice, se družili ob sladoledu in pripravili ter zmešali brezalkoholni koktejl »Hugo«. Uporabniki so izžarevali prijetno zadovoljstvo ob nastajanju izdelkov.

Havajsko poletje smo zaključili z zabavo s havajsko glasbo. Nadeli smo si ogrlice, lase okrasili z lasnicami in obroči, nadeli rute in okrasili prostor v havajskem stilu.

Pripravili smo brezalkoholni koktejl in ga z veseljem popili, se posladkali s sladoledom in ob havajski glasbi zaplesali ter zapeli.

Celotna poletna delovnoterapevtska aktivnost je potekala v kreativnem, sproščenem in hkrati družabnem vzdušju. Uporabniki so ob tem krepili taktilne, motorične, senzorične, gustatorne in socializacijske spretnosti.

Cilj in namen poletnih aktivnosti je bil dosežen, smo pa že pripravljeni na nove skupinske delovnoterapevtske aktivnosti.

 

Tim delovne terapije

Poletje po havajsko Poletje po havajsko Poletje po havajsko
     
Poletje po havajsko Poletje po havajsko Poletje po havajsko

Nazaj